Rendeljen webáruházunkból 25.000 Ft felett, és ingyenes kiszállítjuk az ország bármely pontjára!

Kérdése van? Hívjon minket! H-P: 9.00-17.00-ig +36-70/779-9389

blog

Mire használható a tapasz? Milyen tulajdonságai vannak a jó minőségű kineziológiai tapasznak?

Már szinte mindenki találkozott a színes kineziológiai tapaszokkal, melyeket különböző színekben és mintákban láthattunk például vádlira, vállra, hátra ragasztva. A kinezio tape olyan elasztikus, terápiás célt szolgáló szalag, mely megfelelő módon használva alkalmas lehet a gyulladások, duzzanatok csökkentésére, az izomfájdalmak enyhítésére, ínszalagok, ízületek támogatására és az izomteljesítmény növelésére.

Aknázza ki Erdély szürke aranyában rejlő lehetőségeket és élvezze a természet gyógyító erejét!

 

Manapság számos lehetőség áll a rendelkezésünkre, válogathatunk a különböző krémek, pakolások, szérumok között, ha a bőrünk szépségéért és egészségéért szeretnénk tenni. A szintetikus kozmetikumok mellett méltán helyett kapnak a természetes megoldások, melyek igen hatékonyan segíthetik a bőr rugalmasságának megőrzését, hidratáltságának helyreállítását és fenntartását. 

A természetes kozmetikumok közül is kiemelkedik az Erdély szürke aranyának is nevezett parajdi só, mely a légutak mellett bőrünk szépségéről és egészségéről is gondoskodhat akár sófürdő, akár sós bőrradírozás formájában!