Rendeljen webáruházunkból 25.000 Ft felett, és ingyenesen kiszállítjuk az ország bármely pontjára!

Kérdése van? Keressen minket! H-P: 9.00-17.00-ig

Jade Luxury 5 mágneses-turmalinos karkötő
Jade Luxury 5 mágneses-turmalinos karkötő
9 990 Ft

Jade Luxury 5 mágneses-turmalinos karkötő

Jade Luxury 5 mágneses-turmalinos karkötő
Jade Luxury 5 mágneses-turmalinos karkötő
Jade Luxury 5 mágneses-turmalinos karkötő
Ragyogjon az egészségtől! Viseljen elegáns mágneses-turmalinos ékszereket!

Elegáns női karkötő arany-ezüst színkombinációban, mágnesekkel és turmalinnal az egészségért! Ha Ön szereti a szép ékszereket és szeretne egészségesebben élni, őrizze meg szervezete természetes egyensúlyát mágneses ékszerek viselésével!

Miért válassza a mágneseket és turmalint tartalmazó Jade ékszereket?

-Mert úgy tehet egészségéért, hogy közben egy esztétikus és elegáns ékszert viselhet.
-Ár-érték arányban magasan felülmúlja a nemesfém ékszereket, miközben igazán tartós és nem deformálódik.
-Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így antiallergén, tehát nem irritálja bőrét érzékenység esetén sem.
-Az ékszerben elhelyezett mágnesek a sejtek polarizálásával növelik a véroxigén ellátottságát, ezáltal a test több oxigénhez és tápanyaghoz juthat, a turmalinnak köszönhetően pedig erősödhet az immunrendszer, gyorsabban regenerálódhatnak a sejtek, továbbá hasznos lehet idegi eredetű fájdalmak és gyulladások ellen is.
A mágnesek hatásmechanizmusáról bővebben:

A mágnes erejében Kleopátra is hitt. Ő maga is mágneseket viselt a homlokán, hogy lassítsa az öregedést és megőrizze szépségét. Az elmúlt 20 év mágnes terápiával kapcsolatos kutatásai vezettek többek között a mágneses ékszerek kifejlesztéséhez, melyek viselőik szervezetében segítenek szinten tartani a mágneses kölcsönhatást, illetve helyreállítják a sérült mágneses teret. Ez azért fontos, mivel a vér egyik fő alkotóeleme a magas vastartalmú hemoglobin, amely az oxigént a sejtekhez juttatja. A mágnesek a vér hemoglobinjához kapcsolódó vas (Fe) alkotóelemére hatnak, oly módon, hogy felgyorsítják a véráramlást, melynek következtében a sérült, beteg testrészhez az oxigén jóval rövidebb idő alatt és nagyobb mennyiségben jut el, így a sejtek, szövetek gyorsabban regenerálódnak.

Kik számára lehet hasznos a mágneses ékszerek viselése (többek között):

-akiknek gyenge az immunrendszere
-akik sokat használnak számítógépet, mobiltelefont,
-akiknek rossz a vérkeringése,
-akiknek stresszes vagy rendszertelen az életmódja, stb.
A turmalin hatásmechanizmusáról bővebben:

A turmalin az egyik legerősebb gyógyító ásványunk. Valószínűleg már az ókorban ismerték őseink, viszont sokszínűsége miatt csak a 17. század körül tudták megkülönbözteti véglegesen más ásványoktól. Színek szerint eltérő tulajdonságokat hordozhat, ám vannak olyanok, melyek mindegyik típusára érvényesek. Különleges piezoelektromos tulajdonsággal bír: a kristály melegítéskor, majd lehűtéskor, valamint nyomás hatására, illetve dörzsölésre elektromos töltést kap. Testi és lelki hatásait egyaránt elismerik. Előbbit tekintve úgy tartják, hogy elősegítheti a méregtelenítő folyamatokat, élénkítheti az immunrendszert, segíthet erősíteni a szervezetet sejtszinten, továbbá a vérnyomásra és a gerincoszlopra is jótékony hatással lehet.

Termékinformációk:

-2000 Gauss erősségű mágnessel
-A turmalin energetizáló hatásával
-Rozsdamentes acélból
-Kivehető szemek, könnyen mérethető alakítható
-Több méretben: S - 17 cm, M - 19 cm
Figyelem! A hatás egyénenként változó! Rendszeresen fellépő rossz közérzet, rosszullét esetén ritkítsa a viselési időt. Ha továbbra is fennállnak a kellemetlen érzések, hagyja abba a viselését! Javasoljuk, hogy próbálja újra egy későbbi alkalommal.
9 990 Ft
Adatok
Gyártó
Jade
Cikkszám
GYJL5S