Rendeljen webáruházunkból 25.000 Ft felett, és ingyenes kiszállítjuk az ország bármely pontjára!

Kérdése van? Hívjon minket! H-P: 9.00-17.00-ig +36-70/779-9389

Thera-band dynair premium ék alakú tüskés párna
Thera-band dynair premium ék alakú tüskés párna
33 090 Ft

Thera-band dynair premium ék alakú tüskés párna

A levegővel töltött párnák a gerincproblémák megelőzésében egy forradalmasítóan új eszköz. A gimnasztikai labdához hasonlóan arra készteti az egyént, hogy egyenes gerinccel tartsa meg a függőleges helyzetet, s ez által kivédi a hanyag, rossz testtartást, ami általában a gerincbetegségek kialakulásának fő forrása. Az ék alakú ülőpárnákat elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek kiegyenesedett a gerinc derék görbülete, de ha Ön nem tudja eldönteni, inkább kérdezze meg gyógytornászát vagy edzőjét.

Mi az új ebben az ülőpárnában?

Az ülőpárnán való ülés a mély hát és hasizmokat reflexesen intenzívebb működésre készteti, mint a normál széken való ülés.

Azzal, hogy a gerinc az ülőpárnán rugalmasan, dinamikusan terhelődik, a csigolyák közötti porckorongok élettartamuk meghosszabbodik, tehermentesíti a gerincet, s így nem jöhet létre az izmok túlterhelése, kifáradása, rossz keringése és fájdalma.



Ék alakú dinamikus párna, masszírozó tüskével 35 cm x 35 cm , átm. kb. 40 cm.

Dinamikus alátámasztással, az egyensúly érzék fejlesztésével automatikusan egy jó ülés helyzetet és egyenes testtartást tesz lehetõvé.

Stabil ülõérzést biztosít.

A hátizmokat erõsíti , a porckorongokat mozgásban tartja.

Így használatával megelõzhetõek a hosszan tartó ülést követõ hát- és derék fájdalmak ill. hatékonyan csökkenti a már kialakult gerincbetegségekben fellépõ panaszokat.

Mindkét oldala használható , az egyik oldala sima , a másik oldala finom masszírozó tüskékkel van ellátva, ami láb vagy hát masszírozáshoz is használható.

Tûszelepes kézi pumpa is tartozik hozzá, amivel a párnában lévõ levegõ mennyiségét egyedileg lehet beállítani.

Kiválóan használható irodában , iskolában , otthon.

Színben eltérő lehet a képen szereplőtől!

CIKKSZÁM:
510302008
33 090 Ft
Adatok
Gyártó
Thera Band
Cikkszám
510302008