Rendeljen webáruházunkból 25.000 Ft felett, és ingyenes kiszállítjuk az ország bármely pontjára!

Kérdése van? Hívjon minket! H-P: 9.00-17.00-ig +36-70/779-9389

Qmed hallufit nagylábujj-ízület lazító
Qmed hallufit nagylábujj-ízület lazító
1 700 Ft

Qmed hallufit nagylábujj-ízület lazító

Rugalmas ízület lazító eszköz Hallux Valgus kezelésére,mekynek segítségével meglazíthatja a nagylábujj körüli kötött izomzatot,nyújthatja a megrövidült ínszalagokat.Elősegítí a nagylábujj anatómiai helyzetének visszaállítását,növeli a Hallux Valgus korrekciójára tartósan viselt eszközök hatékonyságát. (pl. Hallustop Hallux Valgus kezelő,Hallux Valgus éjszakai sín)

Használat:

Ülő pozícióban helyezze a Hallufit gumigyűrűt a jobb és a bal nagylábujjakra.A sarkakat egymáshoz érintve billentse a lábfejeket kifelé.Ezt követően a nagy lábujjat lefelé és felfelé hajlítva igyekezzen növelni a mozgástartományt.Naponta kétszer 3-7 perc gyakorlás ajánlott fokozatos hozzászokással.Fájdalomérzet esetén csökkentse a mozgástartományt illetve fejezze be a gyakorlást.

Anyag:

gumi,neoprene

Tisztítás:

Langyos szappanos vízzel.Sugárző hőnek ne tegye ki.

A QMED márka kifejezetten mozgásszervi panaszokra kifejlesztett minőségi termékeket tartalmaz, többek közt felső- és alsóvégtag ortéziseket, medenceöveket és egyéb prevenciós, terápiás eszközöket. A QMED termékek hatékonyan segítik különböző panaszok enyhítését és gyógyítását. A magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően a QMED eszközök optimális komfortérzetet biztosítanak a használat során és megfelelnek a termékekre vonatkozó Európai biztonsági előírásoknak.

1 darab
1 700 Ft
Adatok
Gyártó
Qmed
Cikkszám
500608001