Rendeljen webáruházunkból 25.000 Ft felett, és ingyenesen kiszállítjuk az ország bármely pontjára!

Kérdése van? Keressen minket! H-P: 9.00-17.00-ig

Seni super medium nadrágpelenka night 2300ml
Seni super medium nadrágpelenka night 2300ml
8 080 Ft

Seni super medium nadrágpelenka night 2300ml

A Seni Super, hagyományos légáteresztő nadrágpelenka kitűnő és megbízható védelem az aktív emberek és a csökkent mozgásképességűek számára egyaránt.

dupla védelem – komfort és biztonság:
– kétoldali elasztikus derékgumírozás

– dupla tépőzáras ragasztószalag

többszöri szétnyithatóság a pelenka külső rétegének sérülése nélkül
dupla nedvszívó mag – nagy nedvszívó kapacitás és szárazság érzet
oldalsó védőgátak, megakadályozzák a szivárgást – jobb védelem
nedvesség indikátor– információ a termék cseréjének szükségességéről
A SENI SUPER termékek tulajdonságai:

Légáteresztő termék – Az AIR jelölés arról tájékoztat, hogy az adott termék légáteresztő, ami azt jelenti, hogy a külső rétege légáteresztő anyagból készült. Ez az anyag hagyja a bőrt lélegezni. Különleges szerkezetének köszönhetően a levegő távozni tud, de a folyadékot nem ereszti át. A termék légáteresztő képessége csökkenti a kidörzsölődés és a bőrirritáció kockázatát és a felfekvések kialakulásának esélyét.

Extra Szárazságot Biztosító Rendszer – Az EDS (Extra Dry System) rövidítés az Extra Szárazságot Biztosító Rendszernek felel meg, amely a Seni vizeletfelszívó segédeszközök egyedülálló újítása. A speciális, kiegészítő elvezető rétegnek köszönhetően a Seni termékek folyadékelosztása a magban gyorsabb, mint korábban. A nem szőtt fedőréteg alatt található EDS réteg gyorsabb és alaposabb folyadékelosztást tesz lehetővé, amely növeli a szárazságérzetet és a viselési komfortot.

Latex-mentes termékek – A Latex Free jelölés azt mutatja, hogy a termék nem tartalmaz latex elemet. A Seni termékeken minden elasztikus elem elasztikus rostból készül latex használata nélkül, amelynek köszönhetően minimálisra csökkenthető az allergiás reakciók kialakulása.

Szagmegkötő termékek – Az Odour Stop jelölés valamennyi Seni terméken megtalálható. Az Odour Stop a nedvszívó magban található szuperabszorbens különleges tulajdonsága. Nem csak a nedvességet, hanem a kellemetlen szagokat is megköti a pelenka belsejében.

Mérettáblázat:Derékbőség
S (1): 55-80 cm
M (2): 75-110 cm
L (3): 100-150 cm
XL (4): 130-170 cm

30 db/csomag- Csak egész csomag vásárolható!269,33-/ darab

A termék Társadalombiztosítási támogatásáról érdeklődjön üzletünkben!
06-94/769-001, 06-70/774-6743
8 080 Ft
Adatok
Gyártó
SENI
Cikkszám
451608018