Rendeljen webáruházunkból 25.000 Ft felett, és ingyenes kiszállítjuk az ország bármely pontjára!

Kérdése van? Hívjon minket! H-P: 9.00-17.00-ig +36-70/779-9389

Seni san plus inkontinencia betét - 1789 ml - 30 db
Seni san plus inkontinencia betét - 1789 ml - 30 db
7 300 Ft

Seni san plus inkontinencia betét - 1789 ml - 30 db

A légáteresztő Seni San Plus anatómiailag formált betét, azok számára akiknek fontos a diszkréciót és biztonság.

Anatómiailag formált – tökéletesen illeszkedik a testhez

Oldalsó gátak, megelőzik a szivárgást – nagyobb biztonság

Nedvesség indikátor – elzi a termék cseréjének szükségességét

Tökéletes megoldás a kerekes széket használók, tartósan mozgásképtelen és a túlsúlyos emberek számára

A SENI SAN Plus termékek tulajdonságai:
Légáteresztő termék – Az AIR jelölés arról tájékoztat, hogy az adott termék légáteresztő, ami azt jelenti, hogy a külső rétege légáteresztő anyagból készült. Ez az anyag hagyja a bőrt lélegezni. Különleges szerkezetének köszönhetően a levegő távozni tud, de a folyadékot nem ereszti át. A termék légáteresztő képessége csökkenti a kidörzsölődés és a bőrirritáció kockázatát és a felfekvések kialakulásának esélyét.

Extra Szárazságot Biztosító Rendszer – Az EDS (Extra Dry System) rövidítés az Extra Szárazságot Biztosító Rendszernek felel meg, amely a Seni vizeletfelszívó segédeszközök egyedülálló újítása. A speciális, kiegészítő elvezető rétegnek köszönhetően a Seni termékek folyadékelosztása a magban gyorsabb, mint korábban. A nem szőtt fedőréteg alatt található EDS réteg gyorsabb és alaposabb folyadékelosztást tesz lehetővé, amely növeli a szárazságérzetet és a viselési komfortot.

Latex-mentes termékek – A Latex Free jelölés azt mutatja, hogy a termék nem tartalmaz latex elemet. A Seni termékeken minden elasztikus elem elasztikus rostból készül latex használata nélkül, amelynek köszönhetően minimálisra csökkenthető az allergiás reakciók kialakulása.

Szagmegkötő termékek – Az Odour Stop jelölés valamennyi Seni terméken megtalálható. Az Odour Stop a nedvszívó magban található szuperabszorbens különleges tulajdonsága. Nem csak a nedvességet, hanem a kellemetlen szagokat is megköti a pelenka belsejében.

30 db/csomag - Csak egész csomag vásárolható!A termék társadalombiztosítási támogatásáról érdeklődjön üzletünkben!
7 300 Ft
Adatok
Gyártó
SENI
Cikkszám
3000000073308