Rendeljen webáruházunkból 25.000 Ft felett, és ingyenes kiszállítjuk az ország bármely pontjára!

Kérdése van? Hívjon minket! H-P: 9.00-17.00-ig +36-70/779-9389

Könyökkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
Könyökkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
7 990 Ft

Könyökkezelő egység TENS/EMS készülékekhez

Könyökkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
Könyökkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
Könyökkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
TENS, EMS és masszázs: intenzív fájdalomcsillapítás és izomstimulálás
Könyökkezelő egység, mely TENS készülékhez csatlakoztatható elektródatappancs helyett
A TENS készülékek kiegészítőjeként használható könyökkezelő egység az elektromosságot jól vezető ezüstszálas technológiával készült, így igazán hatékony megoldást jelenthet az könyökízületek kezelésében. Az egység célzott kezelést nyújthat és segíthet ellensúlyozni a könyökízület rugalmatlanságát, ezzel megkönnyítve mozgást. Ruha alatt szinte észrevehetetlen, akár munka vagy egyéb otthoni háztartási tevékenység közben is alkalmazható.
7 990 Ft
Részletek
Termékjellemzők:

Tartósabb, mint az elektródatappancs
Pontosabb felhelyezés, célzottabb kezelés
Ruha alatt is viselhető
Könyök körméret: min. 25 cm, max. 36 cm
Tartozék: 10 x 5 cm méretű tappancs + egy ezüst szálas szorító
Használata: Helyezze fel az egységet úgy, hogy az megfelelően körül vegye a könyökét. Ezután helyezze fel az elektróda tappancsot is az egységtől legalább 4 cm-re, majd a kezelőegység fém részéhez és a tappancshoz is rögzítse a vezetékeket. Végül csatlakoztassa az egységet valamely Vivamax TENS és EMS készülékhez, és kapcsolja be.

Csak tiszta, nedves és krémektől mentes bőrfelületen alkalmazza.
A vezeték egyik végét dugja be a kezelőegység fém csatlakozójába, a másik végét pedig az öntapadós elektróda tappancshoz csatlakoztassa. Győződjön meg arról, hogy a vezetéket megfelelően csatlakoztatta.
Győződjön meg arról, hogy a könyökkezelő egységet megfelelő pozícióban rögzítette a könyöke körül. Az öntapadós elektróda tappancsot kb 4 cm távolságra helyezze a könyökkezelő egységtől.
Ellenőrizze, hogy a TENS készülék kikapcsolt állapotban van. Ezután csatlakoztassa az egységet valamely Vivamax TENS készülékhez és kapcsolja be.
Amikor befejezte a kezelést, elsőként a TENS készüléket kapcsolja ki, majd ezután húzza ki az térdkezelő egység vezetékét.
Tisztítás: A terméket óvatosan, enyhén szappanos, langyos vízzel tisztítsa, majd öblítse le tiszta vízzel. Ezt követően egy száraz ruhával óvatosan itassa fel róla a nedvességet (ne dörzsölje vagy csavarja közben) és hagyja megszáradni úgy, hogy ne érje közvetlen napfény vagy magas hőmérséklet.

Vigyázat!

Kezelés közben a könyökkezelő egység áram alatt van. Tilos kívülről megérinteni, mert kellemetlen érzést okozhat. Ne használja nedves közegben. Soha ne igazgassa a szorítót kezelés közben.

Figyelem!

A készülék használatát mindig a legkisebb erősségen kezdje meg és fokozatosan szoktassa magát a kezeléshez. Ha bármilyen kellemetlenséget érez, azonnal hagyja abba készülék használatát. A készüléket ne használja sérült bőrfelületen. Figyeljen rá, hogy az egység fel- és levétele közben a készülék legyen kikapcsolva. A készülék gyermekektől távol tartandó! Amennyiben a készülék megrongálódott vagy sérült, ne használja azt!

Használat előtt mindig olvassa el a használati-kezelési útmutatót, és őrizze is meg azt! Vegye figyelembe, hogy kinek NEM ajánlott a TENS készülék használata!

TENS kezelés:
Olyan gyógyszermentes fájdalomcsillapító módszer, amely elektromos ingerek, azaz impulzusok segítségével aktiválja a test fájdalmat elnyomó mechanizmusait azzal, hogy az érző idegek stimulálásával a fájdalom idegi jelzéseit blokkolja és ezzel egyidejűleg fokozza a szimpatikus idegrendszeri funkciók normalizálását segítő endorfin termelődését. Ennek hatására csökken vagy megszűnik a fájdalomérzés, amely még a kezelés után több órával is kitarthat. Elsősorban mozgásszervi eredetű fájdalmak esetén hatásos.

Ismerje meg és vesse össze a VIVAMAX TENS készülékek tulajdonságait: TENS készülékek összehasonlító táblázata

Mit jelent tulajdonképpen a TENS kezelés? Olvassa el cikkünket!

Fájdalomcsillapítás gyógyszer és mellékhatások nélkül!


További tappancsok illetve kiegészítő egységek vásárolhatók a Vivamax TENS és EMS készülékekhez.

Kiegészítő kezelőegységek TENS készülékhez, melyek tappancs helyett csatlakoztathatóak az alapkészülékhez:

Ízületkezelő egység (GYVTTIK)
Derékkezelő egység (GYVTTDK)
Haskezelő egység/alakformáló öv (GYVTTHK)
Térdkezelő egység (GYVTTK)
Könyökkezelő egység (GYVTTKK)
Adatok
Gyártó
VIVAMAX
Cikkszám
GYVTTKK