Rendeljen webáruházunkból 25.000 Ft felett, és ingyenes kiszállítjuk az ország bármely pontjára!

Kérdése van? Hívjon minket! H-P: 9.00-17.00-ig +36-70/779-9389

Ízületkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
Ízületkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
11 990 Ft

Ízületkezelő egység TENS/EMS készülékekhez

Ízületkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
Ízületkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
Ízületkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
TENS, EMS és masszázs: intenzív fájdalomcsillapítás és izomstimulálás
Ízületkezelő egység, mely TENS készülékhez csatlakoztatható elektródatappancs helyett
A TENS készülékek kiegészítőjeként használható egység célzottan segíthet a könyök- és térd fájdalom enyhítésében, melynek köszönhetően visszatérhetünk az aktívabb élethez. Az ízületkezelő egység segítségével a beépített elektródákat könnyedén és célzottan fel tudja helyezni még a mozgás szempontjából fontos területekre is, ahol esetleg az elektróda tappancsok rögzítése komplikáltabb lehet. További előnye, hogy a terméket azok is használhatják, akik esetleg érzékenyek az öntapadós felülettel ellátott elektródákra. Akár munka vagy egyéb otthoni háztartási tevékenység közben is alkalmazható.
11 990 Ft
Részletek
Termékjellemzők:

Tartósabb, mint az elektródatappancs
Pontosabb felhelyezés, célzottabb kezelés
Ruha alatt is viselhető
Nem allergizál, érzékenyebb bőrtípus esetén is használható
Könyök és térd kezelésére is használható
Használata: Rögzítse a vezetékeket az ízületkezelő egység csatlakozójának fém részéhez, majd helyezze fel az egységet a könyöke vagy a térde köré úgy, hogy mind a 4 db elektróda érintkezzen a bőrével. Ezután csatlakoztassa az egységet valamely Vivamax TENS és EMS készülékhez, és kapcsolja be.

Csak tiszta, nedves és krémektől mentes bőrfelületen alkalmazza.
Az elektróda fém részéhez rögzítse a vezetékeket, amint azt a képen látja, majd helyezze fel az övet a kezelendő terültre úgy, hogy mind a 4 db elektróda érintkezzen a bőrével.
Rögzítse az egységet a kiválasztott területen kellően szorosan a tépőzár segítségével.
Ellenőrizze, hogy a TENS készülék kikapcsolt állapotban van. Ezután csatlakoztassa az egységet valamely TENS készülékhez, és kapcsolja be.
Amikor befejezte a kezelést, elsőként a TENS készüléket kapcsolja ki, majd ezután húzza ki az ízületkezelő egység vezetékét.
Tisztítás: A terméket óvatosan, enyhén szappanos, langyos vízzel tisztítsa, majd öblítse le tiszta vízzel. Ezt követően egy száraz ruhával óvatosan itassa fel róla a nedvességet (ne dörzsölje vagy csavarja közben) és hagyja megszáradni úgy, hogy ne érje közvetlen napfény vagy magas hőmérséklet.

Figyelem! A TENS készülék és kezelőegység használatát mindig a legkisebb erősségen kezdje meg és fokozatosan szoktassa magát a kezeléshez. Ha bármilyen kellemetlenséget érez, azonnal hagyja abba készülék használatát. A készüléket ne használja sérült bőrfelületen. Figyeljen rá, hogy az egység fel- és levétele közben a készülék legyen kikapcsolva. A készülék gyermekektől távoltartandó! Amennyiben a készülék megrongálódott vagy sérült, ne használja azt!

Használat előtt mindig olvassa el a használati-kezelési útmutatót, és őrizze is meg azt! Vegye figyelembe, hogy kinek NEM ajánlott a TENS készülék használata!

TENS kezelés:
Olyan gyógyszermentes fájdalomcsillapító módszer, amely elektromos ingerek, azaz impulzusok segítségével aktiválja a test fájdalmat elnyomó mechanizmusait azzal, hogy az érző idegek stimulálásával a fájdalom idegi jelzéseit blokkolja és ezzel egyidejűleg fokozza a szimpatikus idegrendszeri funkciók normalizálását segítő endorfin termelődését. Ennek hatására csökken vagy megszűnik a fájdalomérzés, amely még a kezelés után több órával is kitarthat. Elsősorban mozgásszervi eredetű fájdalmak esetén hatásos.

Ismerje meg és vesse össze a VIVAMAX TENS készülékek tulajdonságait: TENS készülékek összehasonlító táblázata

Mit jelent tulajdonképpen a TENS kezelés? Olvassa el cikkünket!

Fájdalomcsillapítás gyógyszer és mellékhatások nélkül!


További tappancsok illetve kiegészítő egységek vásárolhatók a Vivamax TENS és EMS készülékekhez.

Kiegészítő kezelőegységek TENS készülékhez, melyek tappancs helyett csatlakoztathatóak az alapkészülékhez:

Ízületkezelő egység (GYVTTIK)
Derékkezelő egység (GYVTTDK)
Haskezelő egység/alakformáló öv (GYVTTHK)
Térdkezelő egység (GYVTTK)
Könyökkezelő egység (GYVTTKK)
Adatok
Gyártó
VIVAMAX
Cikkszám
GYVTTIK