Rendeljen webáruházunkból 25.000 Ft felett, és ingyenes kiszállítjuk az ország bármely pontjára!

Kérdése van? Hívjon minket! H-P: 9.00-17.00-ig +36-70/779-9389

Parajdi sómécses
Parajdi sómécses
1 990 Ft

Parajdi sómécses

Parajdi sómécses - nem csak kellemes hangulatot biztosít!
A parajdi sómécses a száraz sóterápiában nagy segítség! Különleges szürke színe mécsessel megvilágítva kellemes hangulatot áraszt, ugyanakkor a levegőbe kerülő só és ionok az egészséget támogató hatással bír. Egyedülálló parajdi sótömb, mely több, mint 80 féle nyomelemet tartalmaz.
1 990 Ft
Részletek
A paradi sómécses számos jótékony hatása:
Hő hatására ionokat bocsát ki, amelyek tisztítják a szoba levegőjét és csökkentik az elektroszmog káros hatásait.
Szürkén derengő belső fénye sejtelmes hangulatot biztosít, amely segíti a meditációt és az elmélyülést. Ötvözi a tűz erejét a só pozitív tulajdonságaival, lángjainak elbűvölő tánca kellemes hangulatot varázsol otthonunkba, a hő hatására pedig a sóból kiváló ionok tisztítják a szoba levegőjét.
Emellett segít az alvászavarokban szenvedőknek, hiszen kiegyensúlyozottabbá teheti a szoba légkörét.
Bátran ajánljuk allergiás és asztmás betegségekben szenvedőknek, mert enyhítheti a tüneteik erősségét.
Hozzájárulhat a a légutak tisztításához is, így kiváló megoldást jelent, ha megfázás vagy nátha tüneteitől szenved. A sómécses a hő hatására elkezdi kifejteni tisztító hatását, így segíthet a tünetek enyhítésében.
Mint ahogyan a sólámpa, a sómécses is remekül képes semlegesíteni az elektromos készülékek okozta elektroszmogot, épp ezért a sómécsest érdemes odahelyezni, ahol ezen eszközök túlnyomó többségében sorakoznak. A sómécses által kibocsátott negatív ionok nemcsak az elektroszmogtól védheti szervezetünket, hanem a dohányfüsttől is!
Esztétikus lakásdísz, mely különleges és egyedi hangulatot varázsol a helyiségbe.
Tippek a mécses elhelyezéséhez:

Ha a kedvező hatásait szeretné minél jobban kiélvezni, érdemes olyan helyre tenni, ahol a legtöbb elektronikai készülék található. Ha jobb alvást szeretne biztosítani a hálószobában is kiváló helyen lesz. Mindig tartsa a közelében (pl. íróasztalon, éjjeli szekrényen, stb), hogy egyedi hangulatával hozzájárulhasson a jó közérzetéhez, nyugalmához!Méret: kb 2 kg súlyú sótömb változatos formában
Adatok
Gyártó
Parajdi só kincsek
Cikkszám
GYPSSM